Stany Demarez
tuinaanleg vijvers verhardingen, terrassen en opritten

Tuinaanleg en onderhoud

Heeft u liever een moderne en strakke tuin of heeft u toch een voorkeur voor een landelijke tuin? Met 20 jaar ervaring kunnen wij u bij ieder type tuin helpen.

Wij staan in voor zowel de aanleg als het onderhoud.

 

Lees er hier meer over

Afsluitingen

Afsluitingen zijn er in alle vormen en maten. U wil wat meer privacy of misschien wil u net het mooie uitzicht behouden, maar toch uw eigendom veilig afgeschermd hebben. De meest voorkomende omheiningen bestaan uit draad-, paneel- of houten afsluitingen.

Wat u ook kiest, wij plaatsen uw omheining met de grootste zorg.

Ook voor herstellingen aan uw afsluiting kan u steeds bij ons terecht.

 

Lees er hier meer over

Verhardingen: opritten en terrassen

Onze vakmannen leggen uw oprit of terras aan met de nodige kennis en bekwaamheid. Er wordt grote zorg besteed aan een goede ondergrond, afwateringen, drainage en uiteraard de afwerking.

We plaatsen opritten en terrassen in natuursteen, klinkers, waterdoorlatende verhardingen zoals Nidagravel en Eccogravel, grasdallen, hout (IPE of padouk), enz. Alle gebruikte materialen zijn van uitstekende kwaliteit. Daarvoor hebben we de garantie van onze vaste leveranciers dankzij een jarenlange samenwerking.

 

Lees er hier meer over

Grondwerken

Alle voorbereidende grondwerken voeren we zelf uit. Daarvoor beschikken we over meerdere grote en kleine kranen.

Dit betreft onder andere niveleeringswerken, betonnen keermuren plaatsen, vijvers uitgraven&hellips;

 

Lees er hier meer over

Vijvers

Hoe groot of hoe klein een vijver ook is, hij vormt sowieso een echte blikvanger in je tuin. Daarnaast zijn vijvers ook een bron van rust en relaxatie; denk maar aan de zonnestralen die schitterend weerkaatsen op het wateroppervlak tijdens een zonnige dag, terwijl het gespetter van regendruppeltjes tijdens een bui aangenaam en gezellig in de oren zal klinken.
Een vijver maakt een tuin dus pas écht af, in welke stijl de inrichting ook gebeurt.

Zwemvijvers om in luxe te genieten van de natuur

Met de aanleg van een zwemvijver combineert u een natuurlijk uitzicht met de luxe van een zwembad in uw tuin. De zwemvijver lijkt sterk op een traditionele tuinvijver, maar heeft een dieper zwemgedeelte. Hij wordt afgewerkt met rubberfolie, waarin de planten en een natuurlijk filtergedeelte worden ingewerkt.

Tuinhuizen

Wat is een tuin zonder tuinhuis? Hoe gemakkelijk is de extra opbergruimte niet om uw grasmaaier, fietsen en barbecue op te bergen? Of plaats je er liever een werkbank en gereedschap? Misschien maak je er wel een echte “man cave” van waar je de zondag met wat vrienden zorgeloos kunt rondhangen.

Wij doen de voorbereidende grond- en verhardingswerken, waarna onze vaste schrijnwerker uw tuinhuis plaatst en volledig afwerkt. U hoeft zelf niets te organiseren en kan genieten van onze alles-in-één service.

Bloembakken en accessoires

Wenst u iets speciaals? Vraag het gerust. Wat dacht u van een terras met bloembakken op maat (in gelakt metaal, tropisch hardhout…). Geen uitdaging gaan we uit de weg.

Samen met u zoeken we naar de juiste producten en laten desnoods accessoires op maat maken.

Boomwortelfrezen

Bij verwijderde bomen frezen we de wortels tot de nodige diepte volledig weg. Zo ligt de grond meteen klaar om een nieuwe tuin of terras aan te leggen.

En vele andere…

Aarzel niet ons te contacteren met vragen of voor een vrijblijvende kennismaking.