Stany Demarez
tuinaanleg vijvers verhardingen, terrassen en opritten

Wie zijn we?

Tuinen Stany Demarez is het bedrijf van Stany Demarez en Mieke De Roo. Al 20 jaar lang staan wij, samen met ons ervaren en gedreven team, in voor de aanleg en het onderhoud van tuinen voor bedrijven en particulieren.

Wij zijn uitgegroeid tot een partner die het volledige project kan uitvoeren. Vanaf de voorbereidende grondwerken, tot de oplevering van uw tuin, inclusief vijvers, terrassen en opritten. Dit alles volledig in eigen beheer met eigen mensen.

We leveren steeds kwaliteitsvol werk af en daar zijn we trots op, zie onze vele realisaties. We staan dan ook te poppelen om ook uw droomtuin te kunnen waarmaken.
Neem gerust contact op voor een vrijblijvende kennismaking.

Onze aanpak, samen met u voor een prachtige tuin.

1. Kennismaking

We maken een afspraak en bekijken samen het perceel ter plaatse. We proberen een eerste indruk te krijgen van welke stijl, planten en materialen uw voorkeur wegdragen.

2. Ontwerp

Uw tuin, terras, vijver, enz. wordt op voorhand ontworpen. Hiervoor werken wij samen met onze vaste tuinarchitect. Het staat u vrij een eigen tuinarchitect aan te brengen.
Wij leggen niet enkel nieuwe tuinen aan, maar renoveren ook oude tuinen. Ook hierbij is een goed ontwerp van cruciaal belang.

3. Planning

We plannen de werken nauwkeurig. Zo weet u op voorhand precies wat u te wachten staat. Verschuivingen of onverwachte wijzigingen geven we steeds zo snel mogelijk aan u door.

4. Uitvoering

Alle werken worden nauwkeurig uitgevoerd. Hierbij ben ik zelf frequent op de werf aanwezig en controleer dat alles volgens plan uitgevoerd wordt. Alle werken worden uitgevoerd door eigen ervaren personeel.
We blijven ook nauw samenwerken met de tuinarchitect. Wenst u het ontwerp nog aan te passen? Geen enkel probleem, zolang u maar tevreden bent met het resultaat.

5. Onderhoud

U wil natuurlijk zo veel mogelijk genieten van uw prachtige nieuwe tuin. Indien u wenst kan u steeds beroep op ons doen om deze het jaar door te onderhouden.

Benieuwd naar onze diensten? Hier vindt u een volledig overzicht.
over Tuinen Stany Demarez sfeerfoto over Tuinen Stany Demarez sfeerfoto over Tuinen Stany Demarez sfeerfoto over Tuinen Stany Demarez sfeerfoto